En underbar läsare!

Min stora idol, och min väldigt stora förebild! Jag va en av alla människor som följde big brother, men från start har jag alltid tittat lite extra på Annica, hon va den som alltid va glad, hon va den som fick mig blick imot sig, längtade till varje dag jag fick följa henne igen, Och även hennes förhållande till marcelo, helt underbart! visst hon blev sårad, men man förstog ganska snabbt att han va vinklad. Men man såg även hur lycklig dom va tillsammans. Många sa att det inte skulle hålla på utsidan, men jag visste att dom va gjorda för varandra.

Men att jag just ser annica som min förebild är för att det är just den personen hon är som jag själv vill vara i hennes ålder, varje dag följer jag hennes blogg, hennes vardag och hennes tips. Varje dag hoppas jag att jag just själv blir lika snäll och duktig som hon. Jag ser verkligen upp till henne. Att höra henne skratta i tv, att se haha på hennes blogg, bara det får mig att le och skratta, för jag vet att hon är glad, hon lever nu ett toppen liv med någon hon älskar.

Ända sedan big brother har startade önskade jag en dag att jag skulle få träffa henne, visste att jag inte skulle våga prata så mycket, men bara få träffa den där underbara flickan jag tittat på i månader, så kom dagen hon kom till Nyköping! Jag fiick då träffa henne, helt konstigt men jag satt verkligen brevid henne i en soffa och tog bild, det är den bästa dagen i hela mitt liv, helt knas.. Den personen jag ser upp till satt brevid mig. Den personen som har flera 1000 läsare på sin blogg, och som många drömmer om att träffa , hon satt brevid mig. Det är något jag sent kommer att glömma.

Bilden jag sparar tills jag dör. 

Ja, nu vet alla vilken underbar person jag har som min förebild. Annica Englund♥

 

Tack Ilze för detta! Att få läsa saker som detta gör att jag mår så bra och blir så glad! :)

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “En underbar läsare!

 1. Anna! Du verkar vara en bitter och avundsjuk person! Du skriver ofta bittra kommentarer om Annica både här och på Marcelos blogg. Du kommer med elaka kommentarer om Annicas privatliv och hennes ex och Det du kallar konstruktiv kritik? Acceptera att väldigt många tycker om Annica och hennes blogg och du inte kan göra någonting åt det! Gå och gör något nytta av dit liv istället!

 2. Hej Annica!

  Jag vill först säga att jag är såå glad för att du och Marcelo håller ihop även på utsidan! Måste ärligt säga att jag inte trodde på det.

  Sen vill jag kommentera ang personen som skickade dig det underbart fina orden hon gett dig!

  Jag hade 24/7 och jag kollade på er från det jag klev upp tills jag la mig, och det blev tills ni la er och längre än det t o m för ni hade ju era äventyr ni 3 par ;P . Iof jag kollade inte hela tiden, utan jag har även ett liv trots att jag är sjukpensionär men är i stort sett bunden i hemmet om jag inte har hjälp att ta mig ut. Men de ggr jag inte såg er så hade jag babyvakt som jag kopplade till för att höra er . Herregud, du hör ju, jag är Big Brother tokig ( kanske gått för långt? ) Men så var det iaf!

  Så jag har verkligen följt er ( Ocensuerade Direct Cut ) och kan INTE hålla med om när man säger att Marcelo blev vinklad. Däremot, så anser jag att Big Brother visade dåligt med de fina sidor Marcelo har. För de dåliga bad BB säker inte honom att säga och göra emot dig. Utan det hände. Men BB kunde som sagt visat de ggr Marcelo verkligen var urgullig emot dig, för det var han många ggr! :)

  Jag är såå glad för eran skull att ni håller ihop och ge varandra en riktigt stor och varm kram ifrån mig! Jag önskar er ALL Lycka i Framtiden! / Annika

 3. Jag läser många olika bloggar men har aldrig sett något så pinsamt. Inte nog med att du lägger ut sk ”fanvideos” och nu detta. Kom ner på jorden, du har varit med i en dokusåpa!

 4. Jag har aldrig varit med om en mer egenkär människa. Förebild för hur man ska bete sig mot andra och hur man ska låta sig bli behandlad av andra, knappast.

 5. hej annica!! :D
  skulle inte du kunna göra ett ”tips-inlägg” om vilket vax du andvänder & hur länge du väntar på ”att håren ska komma ut” skulle vara kanooon! :D
  BTW, äääääälskar dig totalt! så stor förebild! :*
  PUUSSSS

 6. Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om ricinolja? Såg att du hade fått resultat av det :) kram på dig!

 7. riktiga kärlek har alltid många fiender, Lisa är en av dem ahaha ingen bryr sig om ditt skitsnack häxan!!!

 8. ooh jag va fin den är..jag gråter fyfan…Annica du är bäst jag har aldrig sätt någon som dig keep going, bry dig inte de som är avansjuka, kram jamilla

 9. Lisa. Anncelo gjorde årets BB sevärt, men speciellt Annica. Hon förstörde verkligen igenting utan bidrog med kreativitet och spänning.

 10. Lisa du har ett tråkigt liv va?därför unnar du ingen annan vara lyclig skäms på dej! Jag är så glad för Annicas och Marcelos skull, så lyckliga vill nog alla vara det lyser om dom.ha det bra Annica kram

 11. Lisa!Varför går du in på hennes blogg och läser då??Luktar avundsjuka!!Folk som kommentera så dumt förstår jag inte varför dom är på dessa sidor och snoka…

 12. Herregud att lägga ut något sådant på sin blogg!
  Man skäms verkligen för din skull.
  ”Min stora idol” Ha ha ha!
  Du tror verkligen att du och Marcelo är de nya Beckhams va? Patetiskt!
  Fattar du hur många som tycker att du förstörde hela årets BB med ditt ständiga gnäll och förstörande av uppdrag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>